VERSENYLEÍRÁS

 

A Miss Balaton 2017 Szépségverseny célja, hogy bemutassa a nyár legszebb hölgyeit, és kiválassza közülük, a „Magyar tenger” királynőjét, aki egy évig méltón képviselheti a Balatont közéleti eseményeken, egész évben népszerűsítve azt.

A Miss Balaton 2017 Szépségversenyre minden olyan 18 és 28 év közötti (és a döntő napjáig a 18. életévét betöltő és a 28. életévét be nem töltő) hölgy jelentkezhet, aki megfelel versenyszabályzatban foglalt jelentkezési feltételeknek.

A jelentkezés 2017. május 4. és június 4. között, a honlapon található online adatlap kitöltésével történik. A regisztráció akkor érvényes, ha a jelentkező az adatlap feltöltését követő 5 munkanapon belül az 5.000 forintos nevezési díjat is átutalja.

A verseny menete:

  • Június 5-10. – Az első személyes castingra továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott 60 lány kihirdetése a weboldalon és a Facebookon
  • Június 22. – A 60 továbbjutó előválogatója Balatonfüreden (személyes casting)
  • Július 2-ig. – A 24 továbbjutó kihirdetése a weboldalon és a Facebookon, akik közül 22 versenyzőt szakmai zsűri, 2 hölgyet pedig a közönség választ ki
  • Július 24. – A  24 továbbjutó előválogatója Balatonfüreden (személyes casting)
  • Július 31-ig – A 12/14 továbbjutó kihirdetése a weboldalon és a Facebookon, a zsűri 12 vagy 14 versenyzőt jutatt a döntőbe.
  • Augusztus 2-3. – A 12/14 döntős ruhapróbán és fotózáson vesz részt
  • Augusztus 14-18. – Zártkörű felkészítő tábor Balatonfüreden
  • Augusztus 19. – A Miss Balaton Szépségverseny döntője Balatonfüreden

A 12/14 döntős versenyző mindegyike megtarthatja a szervező által biztosított fellépő ruhákat és cipőket, mindemellett prioritást élvez a szervező cég rendezvényeinek hostess és „grid girl” munkáinál.

A Miss Balaton 2017 Szépségverseny győztesének főnyereménye egy személyautó.

második és harmadik helyezett nyereménye egy-egy egyhetes 2 személyes tunéziai utazás a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából.

A verseny Facebook oldalán online szavazással megválasztott Közönségdíjas versenyző nyereménye egy 100.000 forint értékű utazási utalvány.