A STÁB

SERES ATTILA

Koreográfus

Az egyik legismertebb es egyben legelismertebb koreográfus – rendezők egyike, stilushomogenizáló alkat. Olyan produkciók fűződnek a nevéhez mint a Rapülők koncertek, Valami Amerika, Magyar vándor, Megasztár, Megatánc, számos reklámfilm, szépségverseny, divatbemutató és szinházi előadások, mint pl. Fenyő Miklós-Tasnádi István: Made in Hungaria.

Mottója:

„..Nekem nagyon egyszerű ízlésem van, mindig a legjobbal vagyok megelégedve..” – Oscar Wilde

EPRES PANNI

Szakmai tanácsadó

Panni 1994-ben, a Supermodel of The World versenyen kóstolt bele először a modell szakmába, ahol profi szakemberek segítették abban, hogy gimnazista kislányból hamar magabiztos felnőtté váljon. Az első komolyabb munkája egy Levi’s bemutató volt, ezt később számos hazai és külföldi divatbemutató, illetve fotózás követte. Magyarország egyik legismertebb modellje az elmúlt húsz évben nemcsak a kifutókon, de magazinok hasábjain, valamint reklámok sokaságában is feltűnt, és bár most életében gyermekei kapják a főszerepet, választott szakmájától sohasem szakadt el.

Panni mindig szívesen segíti az új generáció tagjait tanácsaival. Szeretné, hogy a lányok a verseny végére magabiztosak és profik legyenek úgy, hogy közben megőrzik saját személyiségüket.

ISZAK ESZTER

Kommunikációs tanácsadó

Eszti pályája 2006-ben indult, amikor beválogatták a Topmodell leszek című hazai reality show-ba. Nem sokkal ezután gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy szerepet kapott az Álom.net című filmben. Modellként bejárta a fél világot, többek között Kínában, Japánban, Milánóban, illetve Thaiföldön is dolgozott, és olyan minőségi lapokban szerepelt mint a Harper’s Bazaar. Diplomáját a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola PR-marketing szakán szerezte. Évek óta a VIVA Televízió, valamint a nagyszabású zenei gála, a VIVA Comet állandó műsorvezetője, akit többször jelöltek a rangos Glamour Women of the Year legjobb műsorvezető díjára.

Eszti amellett, hogy szépségtippekkel segíti a Miss Balaton Szépségverseny résztvevőit, kommunikációs tanácsokkal is ellátja majd a lányokat.